JOENSUUN LUOVA TILA

Crazy Granny luova tila sijaitsee osoitteessa Kirkkokatu 6 C28. Järjestämme tilassa yleisiä ja yksityisiä korupajoja sekä erilaisia myyntitapahtumia. Tila ei ole auki päivittäin, mutta sieltä voi sovitusti noutaa verkkokauppatilauksia.

Yksityiset korupajat
Voit varata yksityisen korupajan esimerkiksi tyhy-päivään, polttareihin, baby showereihin tai ihan vaikka vaan kaveriporukan yhteiseksi jutuksi. Hinnat määräytyvät tehtyjen korvakorujen ja niissä käytettyjen palojen mukaan. Hinnat ovat 30-40 €. Tilaan mahtuu mukavasti 15–17 henkeä, 20 henkeä saadaan vielä mahtumaan, mutta yli 20 hengen porukoille voimme tulla pitämään pajaa asiakkaan omiin tiloihin.

Yksityisesti järjestettävän korupajan minimiostossumma on 300 €. Esimerkiksi jos ryhmässä on vaikkapa  5 henkilöä, tulee tapahtumassa tehdä yhteensä sen verran korvakoruja, että minimisumma täyttyy. Tässä esmerkkitapauksessa jokainen osallistuja tekisi esim. 2 kpl 30 euron korviksia. Jos ryhmässä on 10 henkilöä tai enemmän minimisumma täyttyy automaattisesti huolimatta tehtyjen korvisparien määrästä. 

Yrityksiä ja organisaatioita voimme laskuttaa, mutta hinnat ja ehdot ovat samat.

Varaa oma korvispajasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@crazygrannydesigns.com

Tulevia yleisiä tapahtumia
PE 12.7. klo 10–18 ja LA 10–16 walk-in korvispajat. Tervetuloa suunnittelemaan päheimmät festarikorvikset ja tekemään upeita ale-löytöjä meidän korvisvalikoimista.